NANO CHOCOLINE to mała linia do produkcji czekolady pozwalająca na wytworzenie ok 250-300 kg czekolady na godzinę. Co istotne linia pomimo swoich niewielkich rozmiarów składa się z kompletnego zestawu maszyn niezbędnych do wytworzenia czekolady o najwyższych parametrach jakościowych zapewniając równomierne rozdrobnienie masy do poziomu 20 µm. W skład NANO linii wchodzi mikser MTE 250 do mieszania składników płynnych i sypkich w tym cukru kryształu, młyn dwuwalcowy zapewniający wstępne rozdrobnienie masy do 100 µm oraz młyn 3 walcowy wydający na godzinę około 250 kg masy 20 µm. Linia zakończona jest 2 jedno-wałowymi konszami ALPHA 1 które zapewniają powstanie najwyższej jakości produktu.
NANO linia może być wykorzystywana również w dużych zakładach do produkcji produktów na które jest mniejsze zapotrzebowanie np. białej czekolady czy czekolady wolnej od mlecznych alergenów.
Serwis
Stawiamy duży nacisk na ciągły rozwój działu serwisu, który zbudowany jest w oparciu o fabrycznie przeszkolonych techników wykonujących instalacje nowych urządzeń i zapewniających obsługę gwarancyjna i pogwarancyjną. Dzięki dostępowi do części zamiennych serwis Sacmi Packaging & Chocolate Sp. z o.o. zapewnia błyskawiczną reakcję minimalizując ryzyko długiego przestoju maszyn w razie awarii.
Kontakt do serwisu
e-mail: serwis@sacmi.com.pl,
tel: +48 123957502
Części zamienne
e-mail: czesci@sacmi.com.pl,
tel: +48 123957502